Through parallel worlds

Grafik /

Nu kan du få kunst til din computerskærm på adressen www.DinSkærm.dk. Værkerne er GRATIS at downloade, og de er lavet specielt til dette formål af de markante kunstnere Malene Bach, Ulrik Crone og Bjørn Nørgard.

Projektet er støttet af Kunststyrelsen og er det første af sin art i Danmark - og måske overhovedet.

Værkerne fylder hele skærmen ud og leveres i to versioner: En version som man selv tænder og slukker for ("play picture"), og den mere velkendte “screensaver” version, der sætter i gang, når computeren ikke er i aktiv funktion. Der behøves ingen anden installation.

De flydende og bestandigt overraskende værker er blevet til i et tæt samarbejde mellem teknikere, programmører og de tre kunstnere. Efter den digitale fernisering vil DinSkærm.dk løbende levere nye værker.

Gå ind på hjemmesiden DinSkærm.dk og læs mere om de enkelte kunstnere og deres originale bidrag. - Og download et værk, så du kan opleve, hvordan din computerskærm kan blive omdannet til et stort, levende billede. Skabt af en anerkendt, dansk nutidskunstner.

DinSkærm åbner torsdag d. 11. oktober kl. 17.30-20.00

Fernisering foregår i GL STRAND, som har været så venlige at levere de fysiske rammer.

Kilde: DinSkærm

© Photographs and videos may not be used for commercial purposes, unless you have a copyright license with Bjørn Nørgaard and the listed photographers