Title BN

BEERS 8 – 100 Mænd på Kro, Byens Kro, Møntergade 8, København

13.09. – 31.10.2019
Body

Det handler om ØL!

Øl i alle afskygninger fortolket gennem 100 mandlige kunstneres forskellige blikke, tanker og refleksioner.

BEERS udstillingerne i sig selv fungerer som en tilbagevendende begivenhed, et samlingspunkt med sine mange kunstnere, hvor nogle har bevæget sig ud på ukendt terræn i forhold til emnet, og andre kunstnere med største selvfølgelighed kaster sig over øllet. Udstillingen er blevet en institution i sig selv, men en anarkistisk en af slagsen, som skal opleves i øjeblikket.

BEERS udstillingerne startede på Byens Kro, hvor første BEERS udstilling blev vist i 2008 og har fortsat med ujævne mellemrum at frekventere de sortmalede vægge i en tætpakket salonophængning.

De inviterede kunstneres fortolkning af BEERS går fra den direkte og bogstavelige brug af øllet, humlen og emballage som materiale i værkfremstillingen til refleksioner over branderten, baren, festen, det sociale samvær omkring øllet til behandling af emner som tømmermænd - fysiske såvel som moralske- og alkoholens indvirkning på individet og samfund.

Kunstnere på tværs af generationer og genrer har sagt ja til invitationen, og er med til at skabe denne tematiske udstilling om øl. BEERS 8 repræsenterer med sine 100 mandlige kunstnere, et øjebliksbillede af en del samtidskunstscene.

Kurateret af Melou Vanggaard.

Kilde: Byens Kro

Værker i udstillingen
'To pilsnere i en snor efter en båd', 2019
Udstillingsplakat

© Photographs and videos may not be used for commercial purposes, unless you have a copyright license with Bjørn Nørgaard and the listed photographers