Samtale med politiker Mai Villadsen om 'Gulvbelægning og bænk' i Provianthuset

Subtitle
16.06.2021
Body

Om kampagnen Kunsten har ordet
De fleste af os møder kunst hver eneste dag: På uddannelsesinstitutioner, på hospitaler, på arbejdspladser, i byrummet eller på museer. Men det er ikke altid, at vi stopper op og taler om den. Eller er bevidste om, hvad den egentlig betyder for os. Nogle gange tager vi den måske for givet. Eller undgår samtalen, fordi vi tror, at den ikke er for os. Men alle kan tale med om kunst. Og måske betyder den mere end vi aner? 

I Bikubenfonden vil vi gerne sætte kunsten på dagsordenen for at øge bevidstheden om, hvad den betyder. Taler vi ikke om kunstens betydning i vores samfund og for den enkelte, risikerer vi at forpasse vigtige diskussioner om, hvordan den skal være en del af vores liv og i vores samfund. Derfor har vi taget initiativ til kampagnen ’Kunsten har ordet’. Med kampagnen giver vi ordet til kunsten og inviterer flere til at tage del i samtalen om, hvad den gør ved os og hvilke oplevelser, mødet med kunsten giver os.

Se hele samtalen med Mai Villadsen her.

Kilde: Bikubenfonden

Mai Villadsen og Bjørn Nørgaard. Foto: Must Mai Villadsen og Bjørn Nørgaard. Foto: Must

© Photographs and videos may not be used for commercial purposes, unless you have a copyright license with Bjørn Nørgaard and the listed photographers