Deltagelse i online udgave af Kunstsalon VISION

Subtitle
11.05.2020
Body

Er fremtiden kinesisk? Med afsæt i teaterforestillingen MADE IN CHINA inviterer Aarhus Teater, Sort/Hvid og Bikubenfonden til kunstsalon VISION – i en online version.

Coronakrisen udstiller den skælvende magtbalance yderligere. Flere af de lande, der er hårdest ramt lige nu, er vestlige lande - og oven i købet selve den vestlige civilisations søjle, USA. Kina sender værnemidler til nødstedte lande og deres teststrategi bliver diskuteret som mulig løsning i verdensomspændende medier.

Mød billedkunstner, Bjørn Nørgaard, der i en årrække har arbejdet i Kina, teaterinstruktør, Sigrid Johannesen, som rejste til Kina med en kinesisk kvinde, der havde indvilliget i at lære hende at blive kineser og Kinaekspert, Mette Holm, i denne online udgave af Kunstsalon VISION.

Salondeltagelse vil foregå digitalt via programmet Zoom, og kræver tilmelding via Billetto. Kunstsalon VISION er Bikubenfondens debatformat på kunstområdet.

Kilde: Kunstsalon VISION

© Photographs and videos may not be used for commercial purposes, unless you have a copyright license with Bjørn Nørgaard and the listed photographers